Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, October 23, 2012

my wishlist




Salaam...
my dear Blackberry is very sick...sometime hang tak tentu pasal...
tension okeh...! whatsapp pun sometimes tak boleh guna..Grrrr!
sgt rasa nk jd hulk..!


huhu...but atas sbb tertentu jgk phone tu jd macam tu...
1 of the reason is that si kecik tu suke kunyah2 bb cikaiku itu...
alahai anak... :(
sabar jela...
so now tgh berkira-kira nak beli phone baru tp still kena tggu budget...
mr hubby dah pesan awal2... dun buy those cheap2 phone nanti guna sekejap dah nak tukar lagi...
oukay -_-''
b4 pakai bb ni me is guna sony vivaz.. hadiah from mr hubby...sempena pregnancy...



we all beli kat lowyat but tak smpai 1 year dah rosak... hantar repair kena rm300++
tak sangup nak kuar byk tu so biar je terperuk...
so now hubby pun dah pesan jgn beli from lowyat...
hmmm... mana la nak cr duit beli yg original from butik kan?

but anyway now tgh kumpul duit nak beli phone baru... org banyak duit gini la(aamiin)...kena plan satu persatu...tak bole main aci redah je...
takpe... Allah bagi rezeki sket2... utk masa depan... : )

anyway thinkin about

  

In sha Allah ^_^ tolong doakan k hopefully dpt beli...aamiin
pray for my family murah rezeki k? tq. ^_^

Nu'ma ShawL

Salaam..
Hello lovely..
Like I promise u we will be launching our very own shawl collection..
NU'MA SHAWL
Beautiful & decent
Material chiffon
Measurement 2.0mx0.45m
XL size enough to cover ur chest In sha Allah..
Every colour will have limited pcs..
So hurry & order urs..
Officially launch next month.. Stay tuned ladies :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone