Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Monday, August 11, 2014

Nina zee's Raya trip- Langkawi day 2

Salaam.. 
Hello lovely : )
Selamat Hari Raya, still in the mood for raya?
well I am..teehee~
anyway, gonna continue Nina Zee's Raya Trip- Langkawi..
1st day we arrived at Kuah we did not really went out much just goin around Kuah town,
nk survey la kononnye.. ouh btw we stayed at Bayview Hotel.
at night we went to this 1 thai seafood place right across our hotel for dinner..
It was full with people! the service is very2 slow. 


dinner time!
 tengok Dinah Nur tuuuu.. Dia buat perangai the whole time... grrrrr! nasib baik we are on vacay so malas nk marah2 dia... kakak! mommy perati je perangai kakak tau! 
Right after that we went to jalan2 kejap. Kakak mengada nangis2 nak ikut opah.. pegi la mommy daddy nk bwk adik jalan2..



skali Deen pun tdow... alahai anak, mcm nie pun kamu bole tdo?


Suami sapelah nie... -_-''


 night life kami dkt langkawi? lepak lobby sambil dgr lagu raya.. hahah!


Day 2 kami melawat makam mahsuri, sadis sangat kisah dia kan? kena sula pastu kuar darah putih, 7 keturunan langkawi jadi padang jarak padang terkukur.. smpai la Aishah tu lahir baru maju balik Langkawi.
oiii kakak cover perut tu skek.. Adik pipi tu ada apa tuuu?? simpan ceklat ke?


telaga mahsuri, sorg percaya kalau minum or mandi kat telaga nie bole jadi awet muda.. sbb dulu mahsuri mandi dkt telaga nie, air nie paling sejuk compare to the rest of the telaga dkt langkawi... nak awet muda? try la terjun dlm telaga nie...


gemok tol tgk diri sendiri!


eh bg can tuan belog nak mesra2 ek... bior ler kami romantik cara kami, kamu x suke cara kami xpe kami x kisah pun janji kami x kacau org lain.. jangan ler selalu sgt komen ' kalau i, i suke mcm nie.. i xsuke mcm tu..'
eh cik puan, ada suami kan? maka praktikkan cara tu dengan suami sendiri yer... xperlu nk komen cara orang lain... kalau dah sume nk ikut cara awak tu baik sy kawen dengan laki awak je..ye ke x?


eee... ya Allah, Deen pipi tuuuu pipi tuuuuu cover skek eh...






nah belanja pic budak botak nie, kakak dia xde sbb dah xsuke bergambar...







pray for my family murah rezeki k? tq. ^_^