Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Monday, November 19, 2012

mood : jiwang

Salaam... oukay since skrg ni takde mende nak dibuat kt office so moh ler kita story2...
so hari ni mood jiwang tu dia membuak2 maka nak story about differences between me & hubby...

1. dia very outspoken... apa yang dia tak suka he will say it...kalau kat kedai mkn kan makanan dia tu tak sedap mmg laju je dia komplen ckp TAK SEDAP! hah kau mampu??? puas la cover mulut dia takut org belasah ke hape kan... I'm very reserve, kalau tak suka aku diam tp kalau melampau2 mmg cr pasal la kan...

2. dia sangat2 teliti. kalau buat keje tu mesti slow & steady... buat betul2 & take ur time gitu... me? I hate wasting time... tak biasa lengah2...klau tgh kemas2 & mintak tlg buang sampah ke kn cik abg tu mesti lengah2....grrrrrr...tensi thu! trus aku yg buang...pastu merajuk...ek eleh!

3. dia tak mkn cili hidup.. kalau mkn nk pedas letak sambal takpe kalau kau letak cili padi tu harapan lah dia nak mkn...tak suka cili sos..crazy over ketchup...

4. He loves shoes... berlambak2 oukay kasut tapi mostly boots la... kasut aku murah2 je....

5. dia pandai lukis...aku tangan kayu, lukis orang lidi je bole...

6. kalau makan mmg slowly la... aku yg tgk ni tensi....yela dah stok mak2 ni kan makan kena express, nak tgk anak lagi... dinah nur tu kalau lepa sket dia panjat kerusi la naik tangga la....kurus omak kau... grrrr.....

for now tu jela... kita berbeza namun kau ku sayangi.....lalalal~ eh haha
pray for my family murah rezeki k? tq. ^_^

Mi weekends

Salaam...
Hello pretty..wewit!
Hows ur weekends? Mine? Glad u asked!(saiko) it went well..awesome..so on saturday right mama went to maksu's house with Dinah :'( me n hubby 'terkontang kanting' at home... So we decided to go bowling....ngeee.....so we went...2 games.. It was awesome...really some quality time...
& sunday hubby promised Dinah to bring her swimming...so we went...Dinah was so happy...alolololo....terkekek2 dia ketawa....in the process nk cr swimsuit Dinah Nur....after tht we went for groceries shopping...yippie! Lyn pic je ok?