Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, May 7, 2015

11th day of confinement

Salaam...
Hello lovely 😊 lama dah rasanya x update entry.. been busy.. so sorry to mcm la ada org tertunggu2 entry blogger sendu cam kamu Nina.. 😅
anyway, some of u yg follow my fb or instagram mesti thu yg I just gave birth recently?
Alhamdulillah.. yes I have given birth to a beautiful baby girl 😂
It was indeed a wonderful experience but painful as hell! 
Nak story abt the process tp now mood belum mari... nanti kita update in another entry naa.. everytime is a different experience.. 
betul la orang kata 10 anak 10 cara & lain2 pengalaman..
kali nie mmg xbole lupa langsung la.. 1st & 2nd kira okay lagi sbb dpt epidural & gas.. aku xfaham apa yg best dorg yg nk high tu.. seriusly, kau rasa macam mengantuk & kepala kau rasa ringan tp sakit tu x hilang.. bazir masa je duk sedut gas tu... epidural plak kau ingat xsakit time nk cucuk tu?? Sakit nk mampus k position akward plak tu.. kau imagine udang tu kena merengkot mcm tu... dgn contraction lagi... 
lepas cucuk tu mmg lega la tp 1 masalah plak kau akan rasa sejuk gila sampai badan kau automatik mengigil mcm org xdpt dadah... kau fhm x betapa xselesanya bila kau ambek drugs nie semua??
selagi boleh tahan silalah tahan, effect dia xbagus.. aku sendiri x sangka aku mampu tahan contraction tu.. maklumlah akukan manja tahap petala ke 8... ada husband lagi mengada2.. eh! Biarlah.. 




pray for my family murah rezeki k? tq. ^_^