Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Friday, March 22, 2013

freaky friday

Salaam...
hello lovely... how r u?
aiseh skrg update pun main skip-skip je...
isk...me is no likey...
sbb kurang shat sket plus si bambam pun baru baik demam so mood nak menaip & idea pun kelaut...
sila kutip balik!cepattttttt!
hari ni nasib baik la friday...best sket ada mood nak cuti!kahkahkah!

ni pun mne ada idea sgt...
lately since dah end of the month so saki baki gaji kena simpan for emergency purpose...
maka mak buyung pun browse thru fb & blog yg jual barang baby...
now tgh cari breastpump & baby cot...sbb dear hubby nak jugak ada baby cot tu...so kita layan je...
tetiba je nampak baju for si bambam...
menguji imannnnnnn.....
baju omak eh kita recycle sajork...
antara baju2 idaman


nice right? merah menyala...tp sold out!


homaiiii cutenyeeee....


patung tu tak datang skali ek...sweet


homeiiinyeeee


nak yg orange tuuu....




bebudak pun ada jumpsuit oiiiii

ok cukupppppp smpaiiii di sini.... tak sanggup nak kira berapa kena bayo klau ambek semua ini...
takpe dinah nanti kita pujuk daddy eh... 50-50...bole pkai nak gi holiday nanti..yayyyyy! mr hubby ajak pi holiday next month...syiok nyeee...nakkkkk.... so mari kumpul duit... hotel tayah mahal2... jnji makan sedap & bole shopping.... hikhik~ kena plan elok2... tp lamaaaa da tak cuti...so marilah...
till then

pray for my family murah rezeki k? tq. ^_^