Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, December 18, 2012

Dinah niiiiiii......!

Salaam...
Hello pretty... :)
How r u today? Hope everytg is well...
Me? Not so well... Heartache...
Sometimes a person can only bear certain amount or level of pressure...
When it is too much u can just burst or even shut down completely...fhm tk?
I'm tired of sorry n explaination....
It worth nothing at all.....
Ok la malas nk emo2 dah besar kn? So dah bole pk... Pk la dalam2... Buang ego n pk....
Eh nk story abt Dinah ni... Selalunye around 3/4am mcm tu she will wake up nk nenen(susu)... So usually I will bgn n buat siap2 b4 cekmek tu bgn...
Then today she woke up trus berdiri terkejot hoiii...apa ni Dinah.??
Blur2 mamai cmtu trus hulur tgn..
'mi...mi...' terhuyung hayang jln to mommy.... Hahah cute!! Angkat dia trus letaK tgh2 mommy n daddy...elok je lelap semula...holoh2....
Then around 730 mcm tu dia bgn turun katil trus masuk bwh katil.....! Apa niiiii? Lawak ok! Haha...alahai anak mommy ni... Now dh pandai tau if weekdays thu la mommy n daddy keje so dia bgn awal... If weekends slamber je dia guling2...hamboih! Sbb mlm mmg tdow awal...tamao ajar tdow lmbat...naty terbiasa...
Now pandai dah if kita tanye 'Dinah, mata mana?'
Dia pun kelip-kelip mata...
Tanye 'Dinah,mana hidung?'
Dia masukkn jari dlm hidung!!! Hoiiii apa niiii Dinah??? Not nice laaaa....pastu sengih2...mcm kau nk mrh???hahaha...adoiila anak...
Skrg if kita balik if dia tak tdow lagi tggu dpn pintu k...sbb if sape2 bukak pagar mesty bole dgr.. So if dia jenguk je from tingkap  nmpak me or daddy trus lari2 nk bukak pintu... Alahhh...anak sape ni bijak sgt ni?
Kdg2 if nk bgnkn daddy or mommy dia bole kiss smpai we all bgn...haha...ko tk cair if anak kiss bertalu2?? Cair beb...
Eh cekmek ni cubit sakit gila!
Siap bekas lg tau! Ni daddy la ni...
Ko tk dgr dia story dia gigit...mana blaja ni sygggg?
Kalau nk tdow dia masuk bilik sorg2 baring...alalalala~ tk takut gelap...gud2... Pandai main sorg2 tp kalau nmpak mommy hbs laaaaaaa.... Dia ajak mommy main skali.... -_-"
Pandai merajuk..... Ok fine perangai mommy... o_O
Kalau merajuk dia pegy ceruk mana tah dduk diam2 smpai org pujuk.....haha...


tidur di pangku daddy

tgk2 mcm2 pose dia buat..



opah ler ni geram tgk tudung mcm ni kecik2 so dia beli saje2 katenye... nasib ko la nak... jd bahan ujikaji...haha