Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Monday, July 6, 2015

Just my 2 posen


salaam..
Hello lovelies.. arini mcm xde modal nk tulis so nk komen sket la kisah yg tengah viral kat fb instagram tu..
Panassssssss!
This is my opinion je jangan hentam pls...
1st of all u shouldnt have publish it online, sbb nie private between u & ur husband..
Knp la x settle berdua je.. mmg i fhm u mrh pissed dissapointed geram rasa nk cekik2 je dia.. i fhm i ada suami jgk so bole imagine perasaan tu mcm mn... tp knp nk malukan diri sendiri??
U publish plak pic gf dia... for wat? Nk bg org ganyang ppuan tu? Then wat? Apa u dpt? Puas hati ke? Happy? U thu x dgn cara tu u are actually showing ppl who u really are??  Patutnye u pvt msg ke pm ke face to face ke... ckp elok2 kat dia.. then i think u r truly a woman, he doesnt deserve u...

2nd of all dear husband tlg la jgn buat mcm ni... mcm mn xsuka memyampah terpaksa skalipun u menikah dgn dia jgn jadikan alasan untuk curang... kalau betul u xnak knp kawen jgk??? U think marriage is a trial & error kinda knot??  marriage is a commitment.. lifetime commitment.. love is essential, trust as well.. even when u & she is separated ada kesan dia... phm x?? Kalau xnk jgn kawen... ini bkn telenovela kawen pksa lps tu syg bagai nk gila... mb ada case mcm tu but rare... jgn perasan aydajebat dgn zularrifin sgt pls... wah! Siap ckp istikharah nmpak muka family dia.. brp lama ko buat? Sehari? Sebulan? Mungkin Allah tu nk tunjuk jgn terima kalau ko xnk kesian family dia.. haaaa???? Study dulu bang b4 buat statement...
Lps tu u ckp mcm2 abt her.. kemon! Man up! Jgn jd dayus... mcm ppuan! Post jgk dkt instagram u psl dia... u mrh bila dia dedahkan gf u but u sendiri dedahkan keburukkan dia???? Apakehal.????  well okay u married her by force kateko so bincang elok2 lps cerai ko nk kawen ke nk ada gf ke nk usung sape2 pun apadehal??? Ko dah single...
Alasan kemain byk bila curang.. curang tetap curang ye... jgn byk ckp pang kan!
Kalau betul ko nakkkk sgt gf tu knp keluar ber 2? Knp x jumpe terus parents dia???
Keluar berdua relaks je lepak mkn.. ya Allah u still ber title suami org... psychotic loser!

Yg gf tu.. cik adik awk thu dia suami org elakkan lah... jgn letak harga diri awk kat bwh sbb cinta.. awk pasti cinta tu hakiki?
Kalau iye pun syg leklu bg dia settle dgn wife dia dulu bebaik2 jgn masuk campur awk muda lagi kot byk masa lagi.. bwk2 besabar.. belaja bg hbs lu...
Ek eleh aku pun kawen time blaja HAHAH! Ahkak nie dah umo 22 time tu.. kena cecepat kang dah tua org xnk plak...
Murahnye harga sebuah perkahwinan.. xnk cerai xsuka curang.. Astagfirullah al azim.. moga Allah melindungi kita semua... awk kawen br 2 bulan... mcm mn nk tempuh 5 tahun / 10 tahun akan dtg??