Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Friday, March 29, 2013

idaman hati

Salaam...
Good morning lovelies ^_^v
yayy today is fridayyyy.... & salary dayyyyyyy! Alhamdulillah... syukur sgt....
byk benda dah hbs actually, nak kena top up again... I beli brg bukan every month...
kadang2 dah habis langsung pun tk beli lagi... biar gitu je...
nowadays kena jimat la... nak get ready for d 2nd one... In sha Allah will in the same month like Dinah...

talking about salary & stuff... I desperately need a new purse!... my old purse beli kat vietnam brand chanel (tapi fake la of cuz tak mampu lagi nak pkai original chanel) I have been using it for I think 4 years...
bought for 50MYR ok la kan... tap mmg best... kulit belah bawah dia dh tertanggal.... cik Dinah punya keje... diam2 dia ambek purse mommy gigit2...
so marilah kita hunting for purse after work nanti... ni la bahaya kalau office dkt dgn shopping mall...
I a bit cerewet about purse & handbag... tak suke yg macam makcik2... bukan jgk la nak yg muda mudi sgt... tapi just nice nak bwk p office & jalan2... biar besar...sonang den nak masuk kan segala macam...
nanti entry lain I'll share apa ada dalam my handbag...

ok so nak story about purse.... antara purse pilihan hati....

Charles and Keith


ok fine ni bukan purse tapi niceeeeee....


snake print oke... nakkkkkk.....


that grey is nice


pink too childish?


from Fossil.. awesome kan?

if possible memang la nak yg macam ni....


or


Hehehe... coach wallet tak cantek... handbag lawa... haih.... berangan je tak salah kan?
nak beliiiiiii.... reward for myself la kan... ok la tu...






pray for my family murah rezeki k? tq. ^_^