Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, July 21, 2011

be a man

"Rugi rasanya, kalau jadi isteri tak ambil peluang untuk tambat hati suami... put aside kalau mereka (suami) choose to flirt around behind our back, at least kita dah jalankan kewajipan kita... pahala free tuuu"






korang bace status kat atas neyh ad rase cam na marah ta?? i mean for wife2 di luar sana korang bleyh terime ke if korang da layan husband sebaek mungkin & yet still dorang flirt kat luar?


to this 'gentleman' who wrote this BS status please larh....
kami wanita ad haty ad prasaan...i believe ur wife pown agree...


as husband yg baek ta patut berat sebelah...wat im tryin to say is that sama2 larh try b gud to each other...
suami pown patut tambat haty isteri....


amboi, time mule2 kenal bg bunga bg coklat super saver tiap2 mlm...
bile line maxis down jee meraung ta dpt na gayut...
sanggup tu pegy public phone bwk syiling londeh pocket sluar...
ta pown korban duit mkn semate2 na call isteri anda tu...
now?
just bcuz dye da sah jd milik awk, awk na lps tgn & let d woman do her job??
wat abt urs?
jgn berat sebelah...


if awk gentleman awk mesty thu mcm mane na tambat haty isteri kan?
awak takan post benda2 camtu...
awk jg haty isteri awk...
MasyaAllah.... wat a man u r!


memang layak pegang title Suami tu.....




No comments:

Post a Comment

tq mucho! ^_^v