Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, July 14, 2011

GA like this picca

Jowm join GA like this picca by Deqlis




senang sangat2 na join....
just follow these few steps....



1. Klik LIKE this page..


2. Then gi

kat search photo type "Ellismelia Mohamad"

Then kuar Gambar macam kat banner di atas tu  la... then "LIKE"
Gambar deqlis dekat Genting di area Dinasour 
Vote ni sampai 31st July tau


GA LIKE THIS PICCA

CARA JOIN GA:
1. Buat satu entri. ( nak copy content entri pown aci)
2.Meh ramai2x vote! Leh guna Id FB uools, mak, ayah, anak, sedare-mare,kawan2x opis ...dll... 
3. Tinggalkan url entry uools..dan  ID FB  (satu penyertaan boleh vote lebih guna id FB adik abang kakak, makcik dll tau..n inform jer deqlis..)
4. Masukkan banner di atas dalam sidebar uools. (copy je html dah kasik) - tak wajib letak banner kat sidebar  TAPI klu buat lagi bagus:-)
5. Siap. Opps..klu nak add frenz ngan deqlis kat FB pun leh...:-) tq..!
6. Buat yang takde blog tapi ada FB pun leh join.. tinggalkan ID facebook yg dah LIKE my picca di ruangan komen beserta alamat email uools utk mudah deqlis jejak if uools menang nanti. TQ

HADIAHNYA?:

hadiahnya ikut keputusan contest MyWrangler. 
JIKA me menang 1st Prize:
RM100.00
untuk seorang pemenag di pilih secara random.org

JIKA me menang 2nd Prize:
RM30.00 
untuk 2 orang pemenang di pilih secara random.org

JIKA me menang 3rd Prize:
RM10.00
untuk 4 orang pemennag di pilih secara random.org

JIKA saguhati (if undi ciput) haha...atau tak menang :
Hadiah saguhati akan diberikan buat 2 orang dipilih secara random.org.
(hadiah mungkin berupa hadiah barangan/wang tunai juga..akan di beritahu kemudian)



easy jee kan??? jowm join!

1 comment:

tq mucho! ^_^v