Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, September 21, 2011

malu ta na buat cani???


" Jom bebeh .. u tak kisah kan beli bra dengan i ? ".

" Oh .. tentu sekali i tak kisah punya .. ".

" U tak malu ke nanti ? ".

" Eh , apa lak nak malu kan ? Nanti kawin i kena beli jugak kan ? ".

" Kalau begitu , jomlah .. ".

Ada perempuan tak kisah untuk membeli belah pakaian dalam bersama TEMAN LELAKI mereka yang mana belum lagi punya ikatan yang sah ..

Berfikiran terbuka kata mereka .. Hurm.. Apakah ini patut berlaku ? Apakah ini tanda-tanda berfikiran terbuka atau tanda-tanda tiada lagi sifat malu pada anak gadis kita ?

Ini adalah hakikat yang berlaku pada masa kini .. Buka mata bila g shopping dan kita akan nampak pelbagai 'cerita' yg membuatkan kita tersenyum atau mengeleng kepala ..

Tu belum lagi ajak shopping baju tidur atau pad !

yang kat atas neyh copy paste from blog Ben Ashaari 100% from there....mintak izin copy erk....click SINI 


OMG! sedeyh kowt bace....tatawu malu larh if this really happen...but seriusly tho...memang slalu nampak kat shopping mall ad jee couple  yang slamber badak ajak bf beli ur pvt thing...ta malu ke hoiiii????
to tell u d truth even now that we r married, me myself still malu na ajak hubby beli skaly mende tu taw...haha! if kuar skaly & mmg kna beli all those things, terpaksa buat excuse suh cik abang tu pegy somewhere...then lari cepat2 beli...& then of cuz kna marah kan sbb malu dkt dye...malu larh syg oii...
even da pregnant neyh pown still taleyh bwk dye....beli maternity bra & undies pown malu hoiii! seriusly,tacaye tanye Mr.Hubby....
kna larh malu sket2 even if da husband & wife...br best, malu2 kucing itu sangat seductive oukayh....eyh2, bkn kate sy eyh kate hubby sy....hihihi~



hye, sy larh budak pemalu itewwww!
oukayh poyo!!

No comments:

Post a Comment

tq mucho! ^_^v