Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, April 3, 2012

tolong yer

salaam...hye sumee.. :)
eceh budget ad je na bace blog ko?
anyway, lame sgt da ta update...
bz hoi.. pegy keje at 6 smpai 5pm...
balik layan sikecik gemok itu..heeee...
so tdow around 12 then bgn around 5am...
huarghhhhhh!
sleepy hoi...bleyh kurus gini....
i love my job...seriusly..
best tp kdg2 org sekeliling yg bt aku rase mcm na gantung diri...
haiii...sedeyh....

aku sabar jee but sometimes aku pown ada masalah sendiri...
kau cakap elok2 kan boleyh?
aku terima neyh kau main tuduh camtu...
kau igt aku bodoh ke hape?
aku tahu aku muda...
thats y aku hormat kau...
tapi ada batas babe...
tolong faham...

2 comments:

  1. banyak2kanlah bersabar. dalam setiap kerja ada ujiannya kan. hehe.

    p/s: anyway dear, dah boleh remove banner contest OE. hehe. thanks. ^^

    ReplyDelete
  2. yahp,harus sabar..thanks :) da remove da hehe

    ReplyDelete

tq mucho! ^_^v