Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Friday, November 23, 2012

Friday blues?

Salaam.....
Pelik la...bila aku act gila2 org tk take me seriusly just bcuz dorg nmpak aku happy je...they ASSUME aku problem-free...aku mmg gila2 happy go lucky melalut mengarut kdg2...just to make my day...tp tak salah kn if u just ask me how r u r u oukay blablabla...ikut cr kau la nk tanye mcm mn n tune apa pun...
Penah tk kau wonder why kdg2 aku avoid? Sbb aku nk kau thu yg aku rs jauh....aku prefer action dr words...sbb words ni kdg2 pentipu je... Aku rasa mcm nk jerit dpn muka kau n ckp..cn u really care less?aku pun manusia,org yg kau knl...
ni dlm draf since smlm...knp tah emo melampau2...Nina Zee take a chill pill bole?eh2 wat? Mr IJM bace my blog?wuhuuuu....*blushing* haha tq baby...

No comments:

Post a Comment

tq mucho! ^_^v