Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, February 20, 2011

Smiley Baggy Giveaway





eyh? banner ap plak neyh??? heeee~ oukayh2, na story neyh Cheqppjoy.com ad bwat giveaway.....
"Smiley Baggy Giveaway" so saje na join...mane twu kowt2 bleyh menang kan? rezeki.....


so, overall giveaway neyh is brought to u by Cheqppjoy.com...... d instruction is as below :
syarat-syarat penyertaan:

  1. jadi follower cheqppjoy.com
  2. add smiley baggy II sebagai friends korang dekat facebook.untuk join GA ni, peserta wajib ada blog and facebook.
  3. buat 1 entry tentang giveaway ni dengan tajuk "SmileY BaggY GiveawaY"
  4. tag kepada 4 orang kawan2 korang..kalau nk tag lagi ramai pon xpe..kurang xboleh ye.paling penting make sure diaorg tau pasal giveaway ni..
  5. letak banner GA dekat sidebar blog korang dan linkkan ke entry ni.
  6. bila da selesai, sila tinggalkan link entry korang di komen entry ni beserta dengan id facebook anda untuk fy check.
  7. penyertaan bermula 17 Feb 11 sampai 17 Mac 11.

& d first prize is


heaven oooooooo!



neyh na tag frens yg mb berminat na join....

4 comments:

  1. hye dear, thnx ye join GA ni..tp ada prob sikitla..

    1. link pada banner sidebar ada error..u tertinggal : dekat http tu..harap dapat baiki

    2. sila serta kn id fb y add amiley baggy..thnx ye..

    ReplyDelete
  2. good luck...
    OE pun masuk benda ni jugak... hehhe... (n_n)

    ReplyDelete

tq mucho! ^_^v