Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 26, 2012

Haih la manusia....

Salaam....
Morning! Grrrrrrrrrrrrrrr...........!
Tekanan ok....asal lembab sgt kau buat keje nih oiiii!???
Bkn salah aku ok....
Gerammmmmnyeeeee......

U know wat? My pc at work kena virus so IT people la yg kena fix right? If aku ni pandai IT aku bole fix kau duk diam2 mkn gaji buta je k....
Not that I'm pissed bcuz pc ni kna virus but people at IT ni mmg BS sgt hoiiiiii! He came & tanye wat happen blablabla.... Aku explain la...blom hbs explain dia bole ckp 'eh then its not our fault la...' mcm tu bole? Aku rasa tgn ni ringan je nk lempang muka kau thu???
Actually it happened sbb I was trying to retrieve email from my boss...Yes  private email kami telah digunapakai untuk kegunaan keje which is very not professional & menyusahkan not to mention kedekut nak mampos!

So after dh save attachment tu I went for lunch....tuptup balik lunch pc tua tu buat hal plak....grrrrrr.....
Marah ni marah.....actually b4 this mmg dah request for our company email but till now no respond...

Haih....yg ni bkn salah kami kenapa IT people nk dtg & marah2 camtu? U work same like us...masalah peribadi tolong jgn drag smpai office.... Memang pantang sket if org mrh2 but bkn salah I....so tolong ye... Jaga tatasusila n adab tu sket.... Kami kt sini sume ibu2, so please at least hormat kami...bole?

Sbb ada segelintir org kat malaysia ni... Org kat malaysia termasuk bkn warganegara k.... Terutama yg lelaki bila nmpak ppuan je mesti nk buli.... Especially yg bwk kete....
Guys please hormat kami kt mne2 je mcm kamu hormat ibu kakak adik ppuan n makcik2 kamu....nak ke dorg kena mcm yg kamu kena?jadi hormat la org tk kira siapa...lagi2 kalau kamu lebih muda....

Bg kt kera ni kang haaa

No comments:

Post a Comment

tq mucho! ^_^v