Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 26, 2012

Salaam..

Salaam....
Hello sygs....
Have u ever watch 'Ayah' channel 106...
Sedih ok...anak derhaka....last2 anak bongsu jgk yg jaga...
Masing2 taknak jaga ayah..padahal kecik2 dulu sape yg jg kau?iskkkk...  so selfish! Its ur own dad for god sake.... Open ur eyes.... They need u to be with them now... To love to care like how they did when u were small....
Eiiii geramnyee.....!
Yg along ni bile kecik sume dia dpt from ayah dia....
Bergolok gadai sbb si along ni konon2 nk berniaga...then kena tipu.... Till rumah tergadai... Now si along ni dah kaya dia lupa diri taknak jaga ayah ni... Subuh2 dia tinggalkan ayah dia kt dpn uma angah(adik ppuan si along ni)...bayangkan la subuh mcm tu org still tdo lg... Ayah dia terpaksa baring kt luar balcony tu....arghhhh! Geramnyeeeee aku! Hisy!

Reality pun byk mcm tu tau....
Tolong la jaga mak ayah tu.....
Dorg hidup kejap je....
Korg jaga idup korng jugak yg berkat....
Murah rezeki....
Tk nampak mmg la.... Cuba kalau nmpak berebut2 kau nk bela mak ayah....
In the end ayah dia meninggal...
Baru nk menyesal... Padan muka kau!
Aku emo lelebih...sbb my dad dah takde.... Thu? Everyday I am hoping that I will B able to see him... Korg yg mak ayah ada lagi tk reti nk jaga.....

Geram ok....mrh thu?

No comments:

Post a Comment

tq mucho! ^_^v