Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 19, 2012

Update lelaju

Salaam...
Yuhuuu cantek...!
How r u today??
Alhamdulillah hope all is well...
Kdg2 kn manusia ni dia akan cuba as hard as possible nk cr salah org lain sbb dia tk dpt apa yg dia nk or yg dia mtk...
Fhm tk? Ok mcm ni...let put it in a situation...
Si A nk mkn chicken chop tp  mak beliau ckp tak boleh kena mkn nasi je... So si A ni mengamuk & mengamuk sbb si B bole mkn chicken chop... Knp dia tk bole... Si A ni memberontak n cuba cari salah si B... Padahal B tk usik dia pun... Ibu pun explain A kalau order chicken chop tak hbs lepas tu lapa balik... Si B mkn apa pun hbs so ibu tk kesah sgt... Si A tk puas haty n cuba cari salah ... Ngadu kt ibu ckp si B kalau minum air tk penah ckup 1...
Mcm tula ada je yg A nk salahkn B...
Fhm tk?
Eh sedap pulak chicken chop.....
Td lunch hi tea konon nk jd org english (kelip2 mata) padahal london pun kau tk penah jejak....
Last2 makanan cinonet mcm nk bg arnab mkn...eh! Arnab mkn cake ke?scone?
Tk kenyang haku.. Teringin plak durian crepe....kegilaan apa niiiiii? Dulu ngidam mcm2 ni time preggy je.....
Haaaaaa kau jgn memain nk preggy plak!
Kemain lagi tau....
Ngadap la org la ni....



tak clear?




nah bg lagi clear ^_^v

No comments:

Post a Comment

tq mucho! ^_^v