Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Friday, June 28, 2013

bebelan hari jumaat

Salaam...
hello korang, ok today kan friday kan??
& its the end of the month? so meaning by SALARY day!!!!
we all yg keje private ni gaji memang dpt betul2 end of the month & not early macam public servant.
but if end of the month tu fall on weekend, kiranya they will bagi awal la not late... best jgk la gitu...
I ok je as long as ada gaji...Alhamdulillah....

haiya, to talk about salary... every month after dpt je mesti kena keluarkan everything to pay EVERYTHING... seriusly, bills, house,car, etc....
so senang cite I need to find extra income....
nowadays memang kena carila... I love to sell stuffs....
dulu used to jual x10der, bags & shoes fron vietnam... every month wajib la turun vietnam ambek stock...
skrg ni nak turun pun tkleh da... mama busy...

now I'm thinking about selling children's clothes... dresses, legging,t-shirt.... kan dah nak raya kan...
tapi tula kena ada modal jgk... ada tak anyone ada cara nak dptkan short term loan... bkn nak pakai byk just to ambek stock....

ni nak masuk 2nd one so kena keje kuat sket... In shaa Allah rezeki Dinah & baby kan....
nak senang bukan senang, nak susah bukan susah.... rezeki tu ada cuma kita la kena usaha... melampau la nak senang tapi taknak usaha... lempang kang!

okla tu je selingan hari jumaat...
cantek2 sekalian dah order shawl cotton? jom la order design cantik... : )





pray for my family murah rezeki k? tq. ^_^

No comments:

Post a Comment

tq mucho! ^_^v