Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, September 21, 2013

Jalan-jalan cari makan yg failed!

Salaam...
Happy Weekend people! ^_^v
When was my last update? phew been bz & too tired to update... dkt office skrg ni mmg x bole nk bkk blogspot... arahan dr bos... tp ada aku kesah? tetap bukak jgk if bos xde... HAHA!
ni la pekerja berdedikasi....
Anyway, hujung2 bulan ni fhm2 jela poket pun ala2 xde isi dah keje ada 1 more week to go b4 gaji...
sape yg keje tu thu la... So mmg x pln nk pegi mn2, but honestly kaki & hati mak buyung ni mmg nak bejalan jela... pastu nk mkn mcm2.. nasib la, dah hujung2 baru ngidam nk mkn mcm2... dlm list ada few foods lagi yg x dpt... sabar ek baby, slow2...ada rezeki kita mkn xde kang pas kamu kuar kita mkn eh?? xnk choosy sgt please kesian kt daddy nk layan kerenah kita je...

Anyway, ni cerita last week.. tp baru je transfer gamba dlm pc maka br lah bole update..hehe
Hari Malaysia org lain seronok cuti but I have to work since our company based dkt singapore jgk so kena la koje... dah la xde triple gaji, dia ganti cuti je... cisss sgt ok!
lepas keje tu bwk la Dinah kuar kejap.. sbb weekend pun x bwk pegi mana2 since mak buyung x larat...
Kami cadang nk pegi mkn...so ke pavillion lah kita...
round2 kejap nk beli Jco skali tutup for renovation plak.... hampa ok hampa...


we decided to dine in here.. nama mcm gempak kan? seriusly food dia x gempak mana pun taste Mr Hubs jela... tp tu pun dia complain ckp x menepati piawaian...haaa! 


testing guna fisheye lens... blur!


cubaan ke-2... jadi tak??hehe



-_-''








oleh kerana frust dgn quality foods maka takde la pic foods itu.. tp honestly x berbaloi la mkn kt sini... 

btw, today ada bazaar dkt DamaiSouq.... korang pegi tak?? nakkkkk sangat pegi tapi akhir bulan ni mano nk shoppingnye jang oiiii... lain kali buek la hujung bulan ko awal bulan ko... meriah la mak encik shopping...




pray for my family murah rezeki k? tq. ^_^

No comments:

Post a Comment

tq mucho! ^_^v