Followers

Baru Baca

~D creation of Nina Zee~

Daisypath Happy Birthday tickers

Mr Hubby

Daisypath Happy Birthday tickers

~Mr & Mrs Ibby~ 9I27A

Daisypath Anniversary tickers

Dinah Nur

Lilypie Kids Birthday tickers

Salaahuddeen Abul-Khattaab

Lilypie Second Birthday tickers

Ayesha Nur

Lilypie First Birthday tickers

Monday, September 23, 2013

Krim Ibu Putih

Salaam... yuhuu people! Happy Monday ^_^
Monday blues much?? me not, sbb last week of sept mar... means? gaji mau mari... Alhamdulillah...
tp next monday la baru dpt kn... anyway, today dah genap 36w/ 9m dah preggy...mcm cepat sgt kan?
& now tgh ada kt klinik kesihatan for check up.... Ya Allah mudah2an baby tak breech lagi la yeh...
Ameen~

Actually nk story about this 1 product, super awesome ok! rasanye ramai je yg dah thu product ni... sbb skrg pun tgh popular... Krim Ibu Putih... penah dgr kan?
dulu masa krim ni memula kuar mmg xberminat langsung nak cuba... & tengah survey product for whitening & brightening... puas lah belek baca 1 by 1 products... last2 ada kwn jual yg ni, dia suggest tuk try test dulu... so marilah kita mencuba... memula mmg mcm tk letak hope sgt kn.. sbb dah try mcm 2 pun x work...
I is nak putih gebu gebas mcm Emma Maembong tu... Cewah! kau mampu berangan smpai mcm tu?? HAHAHA! sbb dah malas nk tenyeh make up... kdg2 make up tu ok la ni kang nk pegi kedai beli roti kau nk make up?? meroyan ke hape??
so ku inginkn kulit yg flawless & glowing.... tayah make up sgt....


3 days after using Ibu Putih


5 days


1 weeks after, ni just apply baby powder, eyeliner je. blusher pun xde..
hopefully lps ni lebih bersewi-sewi lagi.. sonang kojo den tayah nk make up bagai...

Krim ibu putih ni adalah ibu segala krim pemutih. Krim ni merupakan krim sampingan untuk memutihkan kulit wajah & badan dengan cepat.

Tiada kesan sampaingan!

Fungsi & Kelebihan Krim Ibu Putih :

-mencerahkan kulit seawal seminggu
-kecerahan secara alami, sekata & natural
-tiada penggelupasan
-menghaluskan pori-pori(yg ni mmg betul kt area hidung yg byk blackhead tu skrg dah smooth je)
- menghilangkan jerawat & jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
-menghilangkan parut & cela
-mencerahkan bahagian yg gelap seperti celah ketiak, peha, leher dll.
-sesuai digunakan pada wajah & badan

Berat : 20g

Cara Penggunaan :

1. sapu dulu krim muka/ krim malam(untuk muka) atau losyen badan(untuk bahagian badan). kemudian baru calitkan sedikit krim ibu putih pada bahagian yg diingini & ratakan.

2. Atau, campurkan krim ibu putih dengan krim krim muka/krim malam atau losyen badan & ratakan.

Lakukan secara rutin setiap hari & lihat kesan pencerahan yang diingin hanya dalam beberapa hari!!!


Bahan-bahan :-

Pati anggur
Pati bengkoang
Hyaluronic Acid
Demineralize water
Vit E

ibu+putih+murah

hasil google


pray for my family murah rezeki k? tq. ^_^

No comments:

Post a Comment

tq mucho! ^_^v